Over Ons

Vrijgezellenfeest2Go is een initiatief van VVC-Adventure. Een leuk vrijgezellenfeest organiseren is niet zo eenvoudig. Heb je eindelijk een leuk uitje gevonden blijkt het boven het budget te zijn. De website Vrijgezellenfeest2Go biedt verschillende middag arrangementen aan vanaf € 49,50. Het middag programma kan uitgebreid worden met een avond programma.

VVC-Adventure

VVC-Adventure organiseert al vanaf 1988 activiteiten voor vrijgezellenfeesten. Wij organiseren motorische activiteiten zoals een slipcursus, quadrijden, terreinrijden maar ook een rit in een Porsche, Carver of Hummer behoort tot de mogelijkheden. Deze activiteiten zijn ook prima te combineren met sportieve activiteiten zoals sumoworstelen, abseilen en fort boyard, bungeerun etc.

Toplocatie – Top vrijgezellenfeesten arrangementen.
SweepAway (Megaballs). Dames in de Dop (Gooische Vrouwen) zijn arrangementen die we zelf ontwikkeld hebben. Tevens zijn dit ook de meest geboekte vrijgezellenfeesten.
In onze loungetent met buitenbar kunt u even uitrusten van alle inspanningen met een hapje en drankje.

Bachelor Party Games Night.

Stop met zoeken voor na de activiteiten nog gezellig te gaan stappen. Leuker dan onze Bachelor Party Night Games ga je niet beleven.